Parhaat opit kehonhuoltoon, liikkuvuusharjoitteluun, lihaskuntoharjoitteluun ja joogaan.

Tarjoamme käyttöösi huippuluokan valmennusta netin välityksellä. Kotiharjoitteluun suunnatut selkeät, turvalliset ja nousujohteiset ohjelmat takaavat sen, että tuloksia tulee varmasti! Ohjelmista löytyvät sopivat harjoitteet kaikille aina aloittelijoista aktiiviliikkujiin. Valitse kursseistamme sinulle sopivin valmennus, jolla jo yli tuhat ihmistä on saanut hyviä tuloksia:
Tutustu kurssivalikoimaamme

Selkeys, helppokäyttöisyys ja joustavat maksutavat

Kurssit toimivat helposti kaikilla puhelimilla, padeilla ja tietokoneilla. Kaikki harjoitukset löytyvät videomuodossa. Kuukausiveloitteisissa kursseissa voit päättää itse täysin sen, sitoudutko mukaan yhdeksi, kahdeksi tai useammaksikin kuukaudeksi.

Kaikki kurssit 100% rahat takaisin takuulla, jos et ole palveluihimme tyytyväinen.

Yleisimpien maksukorttien lisäksi maksutapoina käyvät myös ePassi, Smartum-, Virike- ja Tyky-setelit, sekä Smartumin ja Edenredin mobiili/verkkomaksut. Jos haluat suorittaa maksun näillä, niin lähetä ensin sähköpostia osoitteeseen info@

Käyttäjien kokemuksia palvelusta:

Noora Karme, personal trainer, ravintovalmentaja

Tulokset todella näkyvät!

Noora Karme, personal trainer, ravintovalmentaja

Kurssille osallistuminen on ollut kyllä yksi parhaista investoinneista itseeni. Jarnon liikkuvuuskurssi on lisännyt oman kehon tuntemusta. Ensimmäisten viikkojen kevyet harjoitukset lisäsivät selkeästi rentoutta koko kehoon ja tällä on ollut suuri vaikutus muuhun liikkumiseen. Mm. suoritustekniikat saliharjoittelussa, kuten kyykyssä, ovat parantuneet. Rintarankaan on tullut lisää joustoa ja lantion seutu on avautunut. Pieni 10-15 minuutin päivittäinen satsaus tekee ihmeitä. Jarnon videot on tehty innostavasti ja niitä on helppo seurata. On kiva, kun joku on suunnitellut nousujohteisen ohjelman, jota noudattamalla tulokset todellakin näkyvät. On hyvä saada myös uusia kivoja liikkeitä omaan treeni- ja valmennuspankkiin. Ehdoton suositus kurssin hankkimiseen, on sitten aivan aloittelija tai jo edistynyt. Aktiiviliikkujien ongelmana on yleensä se, että tehdään liian kovaa. Tämä kurssi etenee less is more-mentaliteetilla.
Annakaisa Mattila, sairaanhoitaja

Odotan harjoitusta joka päivä innolla!

Annakaisa Mattila, sairaanhoitaja

Minut on yllättänyt liikkuvuusharjoittelun monipuolisuus. Sitä voi käyttää lämmittelynä ja palauttavana harjoituksena sekä välillä tulee ihan hiki. Ennen liikkuvuusharjoittelu tarkoitti minulle passiivista venyttelyä niin että huuto pääsee kuin sattuu, sillä ei tuloksia tullut. Tämä valmennus kyllä tempaisi mukaansa, koska harjoittelun tulokset tuntuivat kehossa nopeasti. Huippua kun sinun ohjeilla alaselän kivut ovat vähentyneet ja puolierot alkaneet tasoittumaan. Liikkeet voi skaalata itselleen sopivaksi, mikä tekee harjoittelusta miellyttävää ja pystyy haastamaan itseään sopivasti. Tämä on ollut minulle harjoitus, jota joka päivä odotan eikä päinvastoin. Liikkuvuusharjoittelusta on tullut minulle rutiini, jota kroppa tarvii. Joka päivä on vähän saatava availla ja liikutella kroppaa, koska se tuntuu hyvältä! Kaikin puolin on parempi olla ja tilaa hengittää.
Tommi, tavoitteellinen harjoittelija

Pakko hehkuttaa!

Tommi, tavoitteellinen harjoittelija

Huikean hieno valmennus, en malta olla hehkuttamatta sitä! Tässä nyt on päässyt käymään niin, että liikkuvuusharjoittelu on hypännyt voimaharjoittelun edelle. En olis uskonu että näin käy, mutta jo kuukaudessa huomasin isoja muutoksia: Kroppa toimi aivan erilailla esim. muscle up meni kevyemmin kuin pitkään aikaan ja kolotukset kehosta vähivät tai loppuivat kokonaan. Olen nyt viikolla 6 ja kroppa toimii ja on kivuttomampi kuin ikinä …jotain käsittämätöntä :) Liikkuvuusharjoittelu on tullu jäädäkseen! Kiitos sulle ja loistavasti tehdylle valmennukselle.
Riku Laine, personal trainer

Jo viikko voi tehdä ihmeitä!

Riku Laine, personal trainer

Olen tehnyt ensimmäisen viikon kevyiden ohjeiden mukaan liikkuvuutta ja nyt kropassa on enemmän liikerataa kuin ikinä ennen. Lisäksi se on syntynyt huomattavasti kevyimmillä harjoitteilla ja vähemmällä tekemisellä. Selkeästi tässä itselle iso oppi jo alkuun, että väkisin sitä liikkuvuutta ei tule ja perusteet on otettava kevyellä liikkeellä haltuun. Tähän mennessä kompastuksena on on tainnut olla liian haastavat liikkeet (raskaita painolla tehtäviä juttuja) ja liian paljon. Kroppa vetänyt jumiin aina seuraavana päivänä. Mielenkiinnolla odotan ja olen innostunut tälläisestä jatkuvasta kurssista, jossa edetään rauhallisesti kohti huippua.
Antti Sulanto, koodari

Silmät ovat auenneet liikkuvuudelle!

Antti Sulanto, koodari

Kurssi on avannut silmiäni siihen, että liikkuvuusharjoittelu on niin paljon muutakin kuin perinteistä venyttelyä. Jo ensimmäisen harjoitusviikon jälkeen ajattelin että "tämä on upea juttu". Kummallista miten pienellä saa muutoksia aikaan, mutta kyllä nämä vain toimivat. Pää kääntyy paremmin, alaselkä ei jomottele niin paljon ja lasten turvaportin yli pääsee kiipeämään ongelmitta.
Antti, 43v

Vanhat ajatukset liikkuvuusharjoittelusta voi unohtaa!

Antti, 43v

Jarno osaa tehdä liikkuvuusharjoittelusta mielenkiintoista. Liikepankki on monipuolinen ja täynnä liikkeitä, jotka ovat minulle täysin uusia. Joka viikko vaihtuvat ohjelmat pitävät huolen ettei pääse tylsistymään. Päinvastoin! Oikein odotan aina mitä kivaa seuraavalla viikolla onkin edessä. Vanhat ajatukset aitajuoksija-asennossa kököttämisestä voi unohtaa: tämä on hauskaa!
Anu, 43v

Tuloksia syntyy kuin vahingossa!

Anu, 43v

Tämä kurssi on liikkuvuusharjoittelua, joka ei tunnu liikkuvuusharjoittelulta. Silti tuloksia syntyy melkein kuin vahingossa. Älyttömän paljon uusia ajatuksia ja tekniikoita. Hiki virtaa, eikä se ole tuskan hiki!

Kurssien valmentajat

  • Jarno Härkönen

    Liikunta- ja hyvinvointialan kouluttaja

    Jarno Härkönen

    Jarno on yksi kehonpainoharjoittelun ja liikkuvuusharjoittelun edelläkävijöitä Suomessa ja hän on kirjoittanut kirjat Kehonpainoharjoittelu Movement (2015), 30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen (2017) ja Taitoa & Voimaa Kehonpainoharjoittelulla (2019). Hän on ollut kouluttamassa sadoittain liikunta-alan ammattilaisia mm. Trainer4You:lla ja Personal Trainer Akatemiassa. Hän on perustanut Yoga & Movement Centerin, Kotivalmennus.fi -sivuston ja toimii osana lääkärikeskus Aavan Virta -hyvinvointitiimiä. Jarnoa on nähty mm. YLEn aamu-tv valmentajana kesinä 2016-2018 ja hänet on valittu Me Naiset Sportissa (2013) yhdeksi Suomen parhaista treeniohjaajista. Kamppailulajeista karaten puolelta meriitteinä löytyy mm. MM-1 2003, ja nyt EM-2 2023 Masters-sarjoissa. Taustalta löytyy vahva 30 vuoden ohjaajakokemus, joista viimeiset 9 vuotta kouluttajana ja luennoitsijana.
  • Anu Koskela

    Joogaopettaja, kouluttaja

    Anu Koskela

    Anu on liikunta-alan moniosaaja, jolle ohjaajakokemusta on karttunut jo 12 vuoden ajalta. Anu on valmistunut balettitanssijaksi Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksesta (2005) sekä Göteborgin Balettakademiesta (2008). Tanssia ja erilaisia ryhmäliikuntalajeja hän opettanut taaperoista senioreihin sekä aloittelijoista huippu-urheilijoihin. Tanssivuosien jälkeen hän on kouluttautunut personal traineriksi (FAF 2016), jooga-ja mindfullnesopettajaksi (2014) ja hän on loppuvaiheen fysioterapiaopiskelija. Edellä mainittujen koulutusten lisäksi vuosiin on mahtunut useita lisäkoulutuksia, mitkä ovat tuoneet syvempää osaamista kokonaisvaltaisesta harjoittelusta. Anulle parasta työssään on auttaa ihmisiä kasvattamaan kehon ja mielen voimaa. Anun lempimoton ”each morning we are born again” mukaisesti, joka päivä on mahdollisuus johonkin uuteen. Anun vahvuuksia ovat laaja liikepankki, mistä ammentaa jokaisen tasoon sopivat harjoitteet ja kyky tuoda harjoitteluun leikkisyyttä unohtamatta laadukasta liiketekniikkaa.
  • Mikko Laitinen

    Fysioterapeutti, personal trainer

    Mikko Laitinen

    Kamppailulajeista Street Workoutin maailmaan hurahtanut Mikko on mm. Suomen Streetworkout ry:n varapuheenjohtaja, fysioterapeutti ja personal trainer. Taekwondo-taustoista löytyy aktiivinen harjoittelu 13 vuoden ja kilpailu reilun 6 vuoden ajan, menestyen myös kansainvälisissä kisoissa, parhaimpana saavutuksena miesten PM-hopeaa liikesarjoissa. Lähivuodet ovat kuluneet pitkälti kehonpaino- ja street workout-harjoittelun parissa, jossa Mikkoa on nähty useammin myös kilpailijana. Mikon intohimona on auttaa ja opettaa ihmisiä liikkumaan oikein: "Valmennuksessani panostan laadukkaaseen tekemiseen, mutta haastan aika ajoin myös asiakkaita ylittämään itsensä kovilla treenisuorituksilla. Train hard, but smart on valmennusfilosofiani ydin. Ihminen kyllä kykenee koviin suorituksiin, mutta ensin hänet on valmistettava siihen harjoittelemalla perusteet ja pohjakunto hyväksi."

Mitä valmennuksiimme kuuluu?

  • Selkeä polku harjoitteluun, jossa on huomioitu eri tasot harjoittelijoiden lähtötason mukaan

  • Useita monipuolisia harjoitusohjelmia ja lisätehtäviä joka kuukausi

  • Voit tehdä kaikki harjoitukset videoiden mukana, lisänä myös kirjallisia ohjeita

  • Joka kuukausi saat uudet harjoitusohjelmat ja valmennukset menevät progressiivisesti eteenpäin

  • Opetusportaali, jossa voit esittää kysymyksiä valmentajille. Sekä sähköpostituki osoitteessa [email protected]

  • Laskutus 1kk kerrallaan tai pakettina. Laskutuksessa 1kk kerrallaan voit peruuttaa tilauksen milloin vain kuukauden aikana, jolloin sinua ei enää veloiteta seuraavasta kuukaudesta.

Kysyttävää?

Asiakaspalvelumme tavoitat sähköpostitse tai puhelimella arkisin 9-16 välillä. Voit lähettää meille myös WhatsApp-viestiä!