Nyt pääset osallistumaan LIVE-treeneihini netin välityksellä!

Seuraavat treenit alkavat 30.3 ja luvassa on jälleen liikkuvuus-, voima- ja joogatreenejä. Lisäksi tarjolla on monipuolista virkistävää ja vetreyttävää taukojumppaa. Kaikki harjoitukset tehdään Zoom-ohjelman välityksellä, jossa sinulla on myös mahdollisuus laittaa oma videokamerasi päälle ja/tai esittää kysymyksiä puhumalla tai kirjoittamalla.

 • Päivittäiset 15 minuutin tai 45 minuutin harjoitukset.

 • Kaikki treenit tallennetaan ja ladataan teille käytettäväksi myös jälkikäteen.

 • Kaikille osallistujille viikoittain vaihtuva 10-15min kehonhuolto- ja liikkuvuusohjelman päivittäiseen käyttöön videomuodossa.

 • Muistutukset harjoituksista sähköpostiisi.

Tule mukaan treenaamaan kanssani!

Viikossa treenataan siis 5 kerta Livenä & saat käyttöön videomuodossa kehonhuolto- ja liikkuvuusohjelman. Pääset aloittamaan treenit heti 30.3 alkaen:
Tilaa treenit hintaan € 45,00 / kk
Tule mukaan treenaamaan kanssani!

Treenisi ohjaa:

 • Jarno Härkönen

  Personal trainer, kouluttaja

  Jarno Härkönen

  Jarno on yksi kehonpainoharjoittelun ja liikkuvuusharjoittelun edelläkävijöitä Suomessa ja hän on kirjoittanut kirjat Kehonpainoharjoittelu Movement (2015), 30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen (2017) ja Taitoa & Voimaa Kehonpainoharjoittelulla (2019). Hän on ollut kouluttamassa sadoittain liikunta-alan ammattilaisia mm. Trainer4You:lla ja Personal Trainer Akatemiassa. Hän on perustanut Yoga & Movement Centerin ja toimii osana lääkärikeskus Aavan Virta Hyvinvointitiimiä. Jarnoa on nähty mm. YLEn aamu-tv valmentajana kesinä 2016-2018 ja hänet on valittu Me Naiset Sportissa (2013) yhdeksi Suomen parhaista treeniohjaajista. Kamppailulajeista karaten puolelta meriitteinä löytyy mm. MM-1 2003, Opiskelijoiden SM-1 1997 ja "comeback" kilpailuihin SM-3 2017. Taustalta löytyy vahva 28 vuoden ohjaajakokemus, joista viimeiset 8 vuotta kouluttajana ja luennoijana.