LIVE-treenipaketti netin välityksellä!

Seuraavat treenit alkavat 5.8. ja luvassa on jälleen liikkuvuus-, voima- ja joogatreenejä. Lisäksi tarjolla on päivittäiseen käyttöön 2 eri liikkuvuus- ja kehonhuoltovideota. Kaikki harjoitukset tehdään Zoom-ohjelman välityksellä, jossa sinulla on myös mahdollisuus laittaa oma videokamerasi päälle ja/tai esittää kysymyksiä puhumalla tai kirjoittamalla.

 • Heinäkuussa yhteensä 10kpl täyspitkiä 60min treenejä.

 • Kaikki treenit tallennetaan ja ladataan käytettäväksi myös jälkikäteen.

 • Kaikille osallistujille kaksi erillistä 10-15min kehonhuolto- ja liikkuvuusohjelman päivittäiseen käyttöön videomuodossa.

 • Muistutukset harjoituksista sähköpostiisi.

 • Oma suljettu Facebook-keskustelu ja tsemppiryhmä.

Liity mukaan iloiseen joukkoomme!

Joka viikko treenataan siis Livenä ja saat harjoitukset jälkikäteen käyttöösi tallenteina. Lisäksi tarjoamme osallistujille videomuodossa erilliset kehonhuolto- ja liikkuvuusohjelmat. Treeneissä et tarvitse mitään apuvälineitä, vaan kaikki harjoitteet tehdään omalla kehonpainolla. Pääset aloittamaan treenit heti 5.8. alkaen:
Tilaa treenit hintaan € 45,00
Liity mukaan iloiseen joukkoomme!

Treenisi ohjaa:

 • Jarno Härkönen

  Personal trainer, kouluttaja

  Jarno Härkönen

  Jarno on yksi kehonpainoharjoittelun ja liikkuvuusharjoittelun edelläkävijöitä Suomessa ja hän on kirjoittanut kirjat Kehonpainoharjoittelu Movement (2015), 30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen (2017) ja Taitoa & Voimaa Kehonpainoharjoittelulla (2019). Hän on ollut kouluttamassa sadoittain liikunta-alan ammattilaisia mm. Trainer4You:lla ja Personal Trainer Akatemiassa. Hän on perustanut Yoga & Movement Centerin ja toimii osana lääkärikeskus Aavan Virta Hyvinvointitiimiä. Jarnoa on nähty mm. YLEn aamu-tv valmentajana kesinä 2016-2018 ja hänet on valittu Me Naiset Sportissa (2013) yhdeksi Suomen parhaista treeniohjaajista. Kamppailulajeista karaten puolelta meriitteinä löytyy mm. MM-1 2003, Opiskelijoiden SM-1 1997 ja "comeback" kilpailuihin SM-3 2017. Taustalta löytyy vahva 28 vuoden ohjaajakokemus, joista viimeiset 8 vuotta kouluttajana ja luennoijana.